ZZeroLog
GERİ ALINAMAZ İŞLEM

Hesabınızı ve verilerinizi silin.

Kullanıcı adınızı ve mevcut şifrenizi girin. Onayladığınızda hesabınız ve sunucuda hesabınızla ilişkilendirilen tüm veriler kalıcı olarak silinir.

Bu işlem geri alınamaz. Silme tamamlandıktan sonra aynı kullanıcı adı ve geçmiş verileriniz kurtarılamaz.

İletişim WSS/TLS üzerinden taşınır. Dosya içerikleri sunucuda kalıcı olarak saklanmaz.